Wethouder Weijers wordt opgevolgd door twee nieuwe wethouders van Burgerbelangen Kerkrade!

Afgelopen vrijdag werd bekend dat partijleider Tim Weijers van Burgerbelangen Kerkrade vanaf 1 december zal starten als directeur van de Stichting Gezond in Mijn Streek en dus, na bijna 14 jaar, zal stoppen als wethouder (en locoburgemeester). Burgerbelangen Kerkrade zal de vrijgekomen wethouderszetel invullen door twee nieuwe wethouders die allebei een halve wethouderspost (0,5FTE) gaan invullen. De portefeuille van wethouder Weijers wordt herverdeeld, waarbij toekomstig partijleider en collega-wethouder Alexander Geers een deel van zijn taken overneemt en ook locoburgemeester zal gaan worden. Volgende week woensdag zal de fractie van Burgerbelangen Kerkrade een keuze maken welke twee nieuwe wethouders in december voorgedragen zullen worden aan de gemeenteraad om toe te treden tot het college van Burgemeester & Wethouders. Dit betekent dat Burgerbelangen Kerkrade in het resterend anderhalf jaar voor de verkiezingen vier van de zeven wethouders levert. Wethouder Jo Schlangen en wethouder Alexander Geers completeren het viertal namens Burgerbelangen Kerkrade. Voor meer informatie over de grootste partij, die met 11 zetels vertegenwoordigd is in de gemeenteraad zie: www.burgerbelangen-kerkrade.nl

Laatste blogposts

Raoul Vinken en Nicolle Heijltjes worden door Burgerbelangen Kerkrade voorgedragen als nieuwe wethouders namens deze partij.

Wethouder Tim Weijers wordt directeur Stichting Gezond in Mijn Streek

Wethouder Tim Weijers (40 jaar, Burgerbelangen) treedt per 1.12.2024 aan als directeur van de Stichting Gezond in Mijn Streek.

Nieuwe pinautomaat in Eygelshoven!

Afspraak is afspraak. Na lang wachten is in juli de nieuwe Geldmaat bij het Socio Project geplaatst.