Mag ik mij voorstellen…

Mijn naam is Anja Snijders-Mahr en ik woon in Eygelshoven. Al 34 jaar ben ik samen met mijn lieve echtgenoot Frank. Ik heb een zoon en een dochter en inmiddels 2 kleinkinderen.

Mijn naam is Anja Snijders-Mahr en ik woon in Eygelshoven. Al 34 jaar ben ik samen met mijn lieve echtgenoot Frank. Ik heb een zoon en een dochter en inmiddels 2 kleinkinderen. In mijn dagelijks werk aan de Open Universiteit houd ik mij bezig met de kwaliteit van onderzoek en het beleid hierover. Daarnaast ben ik vrijwilliger bij het taalhuis. Mijn hobby's zijn schilderen, zingen en met mijn 14 jarige Toller Amber wandelen. Maar ook af en toe eens gek doen met de kleinkinderen.

In 2018 werd ik door wethouder Jo Schlangen benaderd om mij aan te sluiten bij Burgerbelangen Kerkrade, een lokale partij die dicht bij de burger staat en handelt op basis van signalen uit de gemeenschap. Dát was een van de redenen om mij aan te sluiten. Sinds 1 maart 2023 vul ik de plek van raadslid en tevens vriendin Angelique Moberts-Lenzen in, die in november 2022 helaas is overleden.

Mijn focus ligt op het gebied van gezondheid en vitaliteit, onderwijs en welbevinden. Aangezien er steeds meer beroep wordt gedaan op de zelfredzaamheid van burgers, is het belangrijk dat ze worden gesteund om vanuit eigen kracht om te kunnen gaan met veranderingen. Helaas is dat niet voor iedereen haalbaar.

Hoe mooi is het dan om samen met gelijkgestemden ervoor te zorgen dat er wordt vormgegeven aan een toekomstbestendig Kerkrade, waarin meedoen voor iedere inwoner mogelijk is en we kunnen spreken over ‘samen verder vooruit’.

anja.snijders@gemeenteraadkerkrade.nl

Laatste blogposts

Onze partij bereikte maandag het intens droevige bericht dat ons zeer gewaardeerd oud-raadslid Piet van der Mierden op 68-jarige leeftijd plotseling is overleden.

Beleef Kerkrade op gedeelde tweede plek!

Tijdens het landelijk vakcongres van Netwerk Citymarketing Nederland in Tilburg werd afgelopen 6 juni bekend gemaakt wie de trofee zou winnen.

Woningen hoek Zonstraat en Clausstraat

Vrijdag 26 april werden de twee eengezinswoningen op de hoek van de Zonstraat en Clausstraat feestelijk opgeleverd.