BurgerbelangenHuis

BurgerbelangenHuis weer regelmatig open op Markt in Kerkrade-centrum, ook spreekuren in de wijk blijven bestaan!

Op de locatie Markt 40 in Kerkrade-centrum is het pand, waar in het verleden Slagerij Mickartz gevestigd was, schuin tegenover het raadhuis weer enige tijd in gebruik door Burgerbelangen Kerkrade.

Regelmatig fungeert het BurgerbelangenHuis als “open huis” waar Kerkraadse burgers terecht kunnen met vragen, opmerkingen en suggesties. Het is daarmee een aanvulling op het spreekuur, dat maandelijks op iedere derde donderdag(avond) in alle Kerkraadse wijken plaatsvindt.

Het “BurgerbelangenHuis” is normaal gesproken op iedere tweede vrijdag van de maand van 11.00uur tot 13.00uur geopend en daarnaast op onregelmatige tijden. Ook is het mogelijk een afspraak in te plannen via: 06-54393480 of 06-14425938 of via e-mail: info@burgerbelangen-kerkrade.nl

Voor meer info over de ruimschoots grootste Kerkraadse partij, die dicht bij de burgers staat: www.burgerbelangen-kerkrade.nl

Laatste blogposts

Afspraak is afspraak. Na lang wachten is in juli de nieuwe Geldmaat bij het Socio Project geplaatst.

Oud-raadslid Piet Van der Mierden overleden

Onze partij bereikte maandag het intens droevige bericht dat ons zeer gewaardeerd oud-raadslid Piet van der Mierden op 68-jarige leeftijd plotseling is overleden.

Beleef Kerkrade op gedeelde tweede plek!

Tijdens het landelijk vakcongres van Netwerk Citymarketing Nederland in Tilburg werd afgelopen 6 juni bekend gemaakt wie de trofee zou winnen.