Akkoord voor nieuwe locatie Het Martin Buber

De gemeenteraad stemde onlangs in met de aankoop van de voormalige vroedvrouwenschool voor Het Martin Buber. Het gebouw zal de komende jaren geschikt worden gemaakt om er les in te kunnen geven.

De gemeenteraad stemde onlangs in met de aankoop van de voormalige vroedvrouwenschool voor HetMartin Buber. Het gebouw zal de komende jaren geschikt worden gemaakt om er les in te kunnen geven. De planning is dat in het schooljaar 2027 / 2028 de deuren van het vernieuwde gebouw zullen opengaan.

Het schoolgebouw ligt op een unieke locatie, namelijk naast het sportcomplex van Vie met zwembad en sporthallen. Ook ligt het centraal in onze stad en is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Wethouder Jo Schlangen van Burgerbelangen Kerkrade: ‘Ik ben zeer verheugd met deze locatie en laten we aan de slag gaan’.

Bron: De Limburger

Laatste blogposts

Onze partij bereikte maandag het intens droevige bericht dat ons zeer gewaardeerd oud-raadslid Piet van der Mierden op 68-jarige leeftijd plotseling is overleden.

Beleef Kerkrade op gedeelde tweede plek!

Tijdens het landelijk vakcongres van Netwerk Citymarketing Nederland in Tilburg werd afgelopen 6 juni bekend gemaakt wie de trofee zou winnen.

Woningen hoek Zonstraat en Clausstraat

Vrijdag 26 april werden de twee eengezinswoningen op de hoek van de Zonstraat en Clausstraat feestelijk opgeleverd.