Kandidatenlijst Burgerbelangen Kerkrade vastgesteld

Ook in maart 2018 zal lijst 1 Burgerbelangen Kerkrade bestaan uit vijftig kandidaten. Onlangs is de volledige kandidatenlijst vastgesteld door de leden. Eerder werd al bekend dat wethouder en locoburgemeester Tim Weijers unaniem gekozen is als lijsttrekker en zijn collega-wethouder Jo Schlangen als “running mate” (op nr. 2) en andere collega-wethouder Huub Wiermans als lijstduwer (op nr. 50) gaan fungeren. Fractievoorzitter Winand Heijltjes staat op nummer 3, gevolgd door zijn collega-raadsleden Alexander Geers (nr. 4) en Hens Housen (nr. 5). Nestor Jo Hanssen is terug te vinden op plaats 10 en voorzitter Lucie Van de Meerakker op nummer 20. Opvallende nieuwkomer op de lijst is voormalig Roda-speler Arno Doomernik op nummer 32.

“Al onze raads- en commissieleden staan op de lijst en dit zorgt voor een stuk continuïteit,” aldus lijsttrekker Weijers. “We hebben een goede mix tussen jong en oud. Bovendien zijn al onze stadsdelen goed vertegenwoordigd. Ook presenteren we een aantal nieuwe gezichten op onze kandidatenlijst en dit zal zorgen voor nog meer elan binnen onze partij,” vervolgt hij zijn verhaal.

Burgerbelangen Kerkrade werd bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen in 2014 veruit de grootste partij met 8 raadszetels. De partij wil graag de komende jaren haar ingezette koers, om Kerkrade weer op te laten bloeien, voortzetten en dicht bij de burgers blijven staan. Meer informatie over de partij is te vinden op: www.burgerbelangen-kerkrade.nl

Phone n.v.t.
Fax: n.v.t.
Lichtenbergstraat 25
6464 AP Kerkrade