De Kerkraadse lokale politieke partij Burgerbelangen heeft onlangs het “BurgerbelangenHuis” officieel geopend. Het pand waarin voorheen Durlinger gevestigd was (Hoofdstraat 5) zal in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen fungeren als partij- en campagnebureau met als naamgeving “BurgerbelangenHuis”.

Het partij- en campagnebureau zal een “open huis” zijn voor de Kerkraadse burgers waar men terecht kan voor vragen, opmerkingen en suggesties. Tot aan de verkiezingen van 21 maart 2018 zal Burgerbelangen tal van activiteiten organiseren in het “BurgerbelangenHuis”.

De partij, die dicht bij de burgers staat en wederom met vijftig kandidaten deelneemt aan de verkiezingen, heeft hiermee een extra gelegenheid om met inwoners in contact te komen.

Zo zal het “BurgerbelangenHuis” wekelijks op vrijdag van 10.00u tot 13.00u geopend zijn en op onregelmatige tijden. Ook is het mogelijk een afspraak in te plannen via: ‭06-54393480‬ of info@burgerbelangen-kerkrade.nl

Daarnaast zal Burgerbelangen, zoals al vele jaren gebruikelijk, op iedere derde donderdag(avond) van de maand haar maandelijks spreekuur in alle Kerkraadse wijken blijven voortzetten.

Burgerbelangen Kerkrade werd bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen in 2014 veruit de grootste partij met acht raadszetels en levert momenteel drie wethouders. De partij wil graag de komende jaren haar ingezette koers, om Kerkrade weer op te laten bloeien, voortzetten en dicht bij de burgers blijven staan.