Burgerbelangen-huis weer open voor u

U bent als burger in Kerkrade weer van harte welkom in ons Burgerbelangen-huis. Het bevindt zich op de locatie Markt 40, schuin tegenover het raadhuis.

U bent als burger in Kerkrade weer van harte welkom in ons Burgerbelangen-huis. Het bevindt zich op de locatie Markt 40, schuin tegenover het raadhuis, waar in het verleden Slagerij Mickartz gevestigd was.

U bent er elke tweede vrijdag van de maand van 11 tot 13 uur welkom en kunt er terecht met vragen, opmerkingen en suggesties. U kunt ook een afspraak inplannen via: 06-54393480 of 06-14425938 of via e-mail: info@burgerbelangen-kerkrade.nl

Verder kunt u ons, als vanouds, in de wijken spreken. Dat is maandelijks iedere derde donderdagavond van 19 tot 20 uur. Kijk voor meer info over onze partij, die dicht bij de burgers staat, en de locaties in de wijken op www.burgerbelangen-kerkrade.nl

Laatste blogposts

Kirchroadsj plat cultureel erfgoed

Oktober 2022 lijkt een hele tijd geleden. Het was de maand waarin alle fracties van de Kerkraadse gemeenteraad gezamenlijk een motie indienden voor het behoud van ons Kirchroadsj plat.